Hver og en af de politikere, der medvirker til, at landsforræderne kan komme til Danmark sammen med deres børn, vil være ansvarlige, hvis danskere om nogle år dør i et terrorangreb begået af disse afskyelige mennesker.

Politikerne kan ikke sige, at de ikke kendte risikoen. De valgte med åbne øjne at se stort på danskernes tryghed og sikkerhed.

Det er et svigt af danskerne.

Mette Frederiksen sætter ikke danskernes tryghed og sikkerhed forrest. Det er statsministeren selv, hendes regering og hendes parti, der først og fremmest skal sikres fortsat magt og indflydelse.

Mette Frederiksen vaklede og faldt for venstrefløjens trussel. Børnene kommer til Danmark, og i kølvandet kommer de mødre og fædre, som beskyttes af konventioner, der til gengæld modarbejder danskernes ret til at leve i et trygt land uden islamiske ekstremister.

Mette Fredriksen gav et løfte til danskerne
Da Mette Frederiksen overtog regeringsmagten i juni 2019, var en af hendes første embedsgerninger at bremse hendes forgænger Lars Løkke Rasmussens og hans LA-udenrigsminister Anders Samuelsens initiativ med at få de danske IS-krigere og deres børn til Danmark.

Det var godt, syntes jeg dengang.

I Folketingssalen fremlagde Socialdemokratiet senere forslag om at fratage en del af syrienskrigerne deres danske statsborgerskab.

Det var også godt.

Jeg og Nye Borgerlige bakkede den nyvalgte regering op i begge dele. Det var glædeligt, at Mette Frederiksen så ud til gerne at ville leve op til sit løfte til danskerne om at løse udlændingepolitikken fra bunden.

Et løfte som gav hende valgsejren og regeringsmagten.

I dag er løfterne glemt. Danskerne blev ført bag lyset. Mette Frederiksen har vist som den magtpolitiker, hun i virkeligheden er.

Med børnene kommer de voksne terrorister
Derfor er hun nu vendt rundt på en tallerken og har givet efter for presset fra venstrefløjen, og hun vil nu alligevel hente IS-terroristernes børn til Danmark.

Og når børnene kommer, så følger terroristerne med. Det er i realiteten, hvad der er sat i værk i dag med nedsættelsen af den såkaldte ’taskforce’.

Det er helt utænkeligt, at regeringen her fra kan gå tilbage og opfylde løftet til danskerne om at sikre os mod indrejse af landsforrædere og deres børn.

Venstrefløjen har endnu engang – godt hjulpet af medierne – haft held med at tegne et billede, hvor det at hjælpe islamister til et liv i Danmark bliver det gode, og at kæmpe for et frit og trygt Danmark bliver det onde.

Jeg havde håbet, at Mette Frederiksen med al hendes tale om et nyt asylsystem, og krav om selvforsørgelse til indvandrere ville have vist sig at indeholde mere, end hun gjorde. Det gjorde hun så ikke.

Konventionerne betragtes som hellige bøger
En stor del af problemet ligger i, at de fleste partier i Folketinget betragter alle internationale konventioner som hellige bøger og dommerne ved menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg som ypperstepræster, der ikke kan siges imod.

Vi kunne godt ’tvangsfjerne’ de allermindste børn fra deres danske terroristforældre og anbringe dem i gode danske plejefamilier, hvis vi i Danmark valgte at sætte dansk ret over domstolen i Strasbourg.

Forældre, der tilslutter sig islamisk stat, har tydeligt vist, at de ingen forældreevne har og ikke bør have børn i deres varetægt.

Men sådan kommer det ikke til at gå. Politikerne henter først børnene. De bliver formentlig overdraget til familiemedlemmer i Danmark, og senere får IS-terroristerne indrejsetilladelse via et retskrav fra en konvention.

Det er til at få ondt i maven af at være vidne til. Danskerne fortjener bedre.

Kærlig hilsen
Pernille Vermund