Regeringen henter en islamisk-stat terrorist til Danmark i stedet for at bruge loven til at fradømme forræderen dansk statsborgerskab.

Det er et fatalt svigt af regeringens egne løfter til danskerne, og det er et fatalt svigt af danskernes tryghed og sikkerhed.

Nye Borgerlige vil gøre alt, hvad vi kan, for at få bremset, at kvinden kommer retur til Danmark. IS-terrorister skal ikke have lov til at betræde dansk jord igen.

I november 2019 fremsatte regeringen – og fik vedtaget – en lov, der gav ministeren mulighed for at fratage det danske statsborgerskab til islamisk-stat krigere, hvis de havde dobbelt statsborgerskab.

Tomme løfter
Regeringen lovede at holde dem ude af Danmark.

Nu viser det sig, at det bare var snak og tomme løfter.

Én af de kvinder, regeringen aktivt henter ud af fangenskab i Syrien og til Danmark, har dobbelt statsborgerskab.

Hun kunne med den nuværende lov være frataget sit danske statsborgerskab og dermed være holdt uden for Danmarks grænser.

Regeringens kovending
Ikke alene gav Mette Frederiksen efter for venstrefløjens pres i foråret, da hun foretog en kovending i sagen.

Indtil hendes egen udenrigsminister kom under pres fra venstrefløjen og Radikale Venstre, var Mette Frederiksen klar i mælet. Fremmedkrigerne fra islamisk stat skulle aldrig til Danmark.

Det lovede hun igen og igen.

Men så vendte hun pludselig på en tallerken og besluttede sig for, at den danske regering aktivt ville hjælpe nogle af dem til et liv i Danmark.

Knæfald for venstrefløjen
Det er helt uansvarligt over for danskernes sikkerhed og helt moralsk uantageligt at byde mennesker velkommen, der har vendt Danmark, og alt hvad vi står for, ryggen. Og tillige har stået på Islamisk Stats side i kampen mod danske og allierede styrker.

Nu viser det sig, at knæfaldet for venstrefløjen og Radikale Venstre har været endnu dybere end først antaget.

I stedet for at bruge loven og fratage den landsforræderiske kvinde med dobbelt statsborgerskab det danske, bliver hun på krav fra venstrefløjen og Radikale Venstre hentet til Danmark.

Og på grund af regeringens knæfald kan venstrefløjen og Radikale Venstre presse på igen. Enhedslistens Rosa Lund har allerede krævet, at når én med dobbelt statsborgerskab kan komme til Danmark, skal de øvrige også.

Det må ikke ske.

Kærlig hilsen
Pernille