Til juni næste år er der valg til Europa-Parlamentet, hvor 15 danske medlemmer skal vælges. Og for første gang nogensinde stiller vi i Nye Borgerlige op.

Stod det til os, så skulle vi stemme om et EU eller et EF. Men vi er langt fra et flertal for en sådan folkeafstemning.

Derfor vil vi begrænse EU’s indflydelse og ændre EU indefra. Ligesom vi gør i Folketinget, er vi også i Europa-Parlamentet klar til at kæmpe danskernes sag. For mindre EU og mere Danmark.

Jeg er stolt over og glad for det kandidathold, vi har sat sammen. Med Martin Henriksen som spidskandidat og Carsten Winther, Githa Nelander, Gitte Bundgaard Andersen, Jonas René Jensen, Karsten Byrgesen, Rebecha Foged og Tenna Røberg som kandidater.

Alle otte kender jeg som loyale, hårdtarbejdende og sympatiske mennesker, der altid siger, hvad de mener og gør, som de siger.

Og jeg ved, at de alle frem mod den 9. juni 2024 er klar til at gøre alt, hvad de kan for at sikre Nye Borgerlige et mandat i Bruxelles. Så vi kan tage kampen op for mere dansk selvbestemmelse, for mindre regeltyranni og for at stoppe migrationen over Middelhavet.

Vi skal tilbage til det, EU var, da danskerne ved folkeafstemningen i 1972 stemte Danmark ind i det daværende EF. Et borgerligt frihandelseventyr – ikke en politisk union med mindre frihed og manglende selvbestemmelse.

Kærlig hilsen

Pernille

Læs mere om mærkesagerne og mød kandidaterne her