16.05.19 I valgkampens start lænsede Løkke danskernes lommer for 69 milliarder for at lefle for Socialdemokratiet.

I dag vælger han en værdipolitisk alliance med de radikale og socialdemokraterne i udlændingepolitikken.

Det er åbenbart, at Lars Løkke Rasmussens egen personlige higen efter magt, står over hensynet til Danmark. Løkkes lyst til magt er skadelig for Danmark.

Lars Løkke Rasmussen har i dag udgivet en bog og besluttet, at han hellere vil indgå i en regering med Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre end opfylde Nye Borgerliges tre ufravigelige krav om at få løst udlændingepolitikken fra bunden.

Hans faneflugt i dag viser, at det var det rigtige af os at stille ufravigelige krav. Venstre og Lars Løkke Rasmussen har i dag bekendt kulør. Det er blevet klart for alle.

Vælgerne ved nu, hvad de kan forvente fra Venstre: Mere af det samme.

Jeg må helt enkelt konkludere, at Venstre under den nuværende ledelse ikke kommer til at bremse islams indflydelse i samfundet, ikke vil få de kriminelle udlændinge udvist og ikke vil sikre, at udlændinge her i landet bidrager økonomisk i stedet for at være en byrde.

Vi har vidst i lang tid, at Lars Løkke Rasmussen og Venstre har været proppen i flasken. Det er Venstre, der har blokeret for at stoppe tilstrømningen af migranter. Det er Venstre, der stædigt har sat forældede konventioner over danskernes frihed og sikkerhed. Det har jeg vidst, og det har man kunnet se og høre, så derfor ville Nye Borgerlige ikke under nogen omstændigheder støtte Lars Løkke Rasmussen som kommende statsminister uden på forhånd at få håndfaste garantier.

Jeg havde håbet på, at mere fornuftige kræfter i Venstre ville have haft styrke til at ændre partiets kurs, så vi kunne have grebet fat om nældens rod. Det ser ikke ud til, at de gode kræfter er stærke nok. Løkkes magtlyst er stærkere end den sunde fornuft i Venstre.

Det beklager jeg selvfølgelig, men bedre, at det kommer frem nu end efter et valg.

Jeg stopper ikke kampen for et frit og trygt Danmark.

Mange hilsner
Pernille Vermund