Katastrofetal kalder DF’s formand Kristian Thulesen Dahl finansministeriets opgørelse, som viser, at indvandrerne fra de muslimske lande koster statskassen mere end 30 milliarder kroner om året.

For mig og Nye Borgerlige er tallet ingen overraskelse.

Allerede i september 2016 fremlagde vi beregninger, der viste, at der var 30 milliarder at spare ved at gennemføre Nye Borgerliges udlændingepolitik.

Nu har Finansministeriet dokumenteret, at indvandring fra ikke-vestlige lande efterlader en enorm regning.

Det er godt, at der nu kan skabes fælles forståelse for, hvilke økonomiske konsekvenser den fejlslagne udlændingepolitik har, men det vil være endnu bedre, hvis Kristian Thulesen Dahl samler handsken op, og siger til statsminister Lars Løkke Rasmussen: ”Lad os så komme i gang”

Sagen er jo, at DF kan kræve en udlændingepolitik gennemført, der løser problemet med uintegrerbare indvandrere, stopper tilstrømningen og sørger for, at de kriminelle bliver sendt ud af landet.

Til gengæld kan statsminister Lars Løkke Rasmussen få rådighed over 30 milliarder kroner, som han sikkert til stor tilfredshed for sine regeringspartner i LA kan omsætte i lavere skat på arbejde og lavere afgifter på el, biler og benzin.

Der vil desuden være penge nok til at skabe tryghed for boligejerne, og så bliver Pape og Co. også glade.

Hvordan skal DF så skrue kravet sammen for at de 30 milliarder kroner bliver til rådighed?

For det første skal vi afskaffe adgangen til at få spontan asyl i Danmark. Den hjælp, vi skal give, giver vi fremover i nærområderne. Migranterne skal ikke ulejlige sig herop. Det får de ikke noget ud af.

For det andet skal vi knytte retten til offentlig forsørgelse til det danske statsborgerskab. Hvis man er udlænding, skal man forsørge sig selv eller tegne en privat forsikring. Det skal også gælde for EU-borgeres ret til SU, børnecheck osv. I Danmark passer danskerne på hinanden. Men vi vil ikke forsørge hele verden.

For det tredje skal vi luge ud i de utilpassede ved konsekvent at udvise kriminelle udlændinge efter første dom. Hvis de ikke kan udvises umiddelbart, skal de anbringes afsondret fra samfundet, indtil de finder ud af, hvor de vil tage hen. Så kan de få en flybillet og en madpakke med på rejsen.

Det er tre ret enkle punkter med klar politik, som kan gennemføres hurtigt. Jeg foreslår, at udlændinge her i landet får to år til at skabe sig et arbejde, skaffe sig et arbejde eller planlægge deres hjemrejse.

Jeg har tre punkter i udlændingepolitikken og tre spørgsmål til de to herrer:

Vil Kristian Thulesen Dahl stille disse krav?
Vil Lars Løkke acceptere dem?
Vil Kristian Thulesen Dahl acceptere, at danskerne får 30 milliarder kroner tilbage af deres egne penge?

Svarer de ja til alle tre, så lover jeg til gengæld at tage på en jordomrejse og overlade dansk politik til nogle andre.

Svarer de nej, så vil jeg kæmpe videre sammen med Nye Borgerlige for at få det gennemført.

For det er sådan, at hvis vi ikke får løst det her problem, så kan alt andet næsten være lige meget.

Og her er vi inde ved kernen af det hele. Det er slet ikke pengene, der er det vigtigste. Det er Danmark, danskerne og vores fremtid som folk i vores eget land, med vores egen kultur, sprog og traditioner.

For frihed og fædreland.