29.06.2018 Der er ikke sammenhæng mellem det politikerne siger, og det de gør.

Politikerne har brugt foråret på at finde ud af, hvordan vi sikrer os imod, at indvandrere, der ikke deler vores værdier, alligevel får tilkendt dansk indfødsret.

De har netop offentliggjort aftalen, som jeg har ventet spændt på. Jeg er skuffet. De sagde, de ville udvise kriminelle. De sagde, de ville sikre danskerne imod islamiseringen. De svigter igen.

Politikerne havde muligheden for at stoppe skaden, men det gør de ikke. De sætter ikke et loft over antallet af statsborgerskaber, der kan deles ud, og de sætter ingen effektive værn op for at tilhængere af politisk islam bliver inviteret indenfor i det danske nationale fællesskab.

Ved præsentationen af aftalen sagde ministeren:

”Med aftalen stiller vi derfor større krav til, at man skal kunne forsørge sig selv, og til, at man har gjort en aktiv og reel indsats for at lære dansk. Og så sætter vi hårdt mod hårdt over for kriminalitet”.

Lover ét – gør noget andet
Nej. De stopper ikke voldsmænd og kriminelle indvandrere fra at blive optaget i det danske fællesskab. Voldsmænd, bedragere og tyveknægte vil fortsat kunne få dansk pas. Kun de groveste voldsmænd udelukkes.

Overfor danskerne lover politikerne, at de kriminelle udlændinge skal ud af landet i et langt hurtigere tempo og større omfang, end det sker i dag. Det hører vi fra både DF, regeringen og Socialdemokratiet.

Men når de bagefter skriver reglerne, lover de statsborgerskab til de samme kriminelle, som de lovede os andre at smide ud.

Det hænger simpelthen ikke sammen, og enhver kan forvisse sig om, hvor slidt pladen, politikerne sætter på, er. Man skal bare google lidt.

Den samme rille
I efteråret 2015 var det sidste gang, politikerne indgik en aftale om at dæmme op for tildeling af indfødsret til indvandrere, der langt fra altid er lovlydige og deler de danske værdier.

”Det er en gedigen opstramning i forhold til tildeling af statsborgerskab i Danmark. Man skal beherske det danske sprog. Man skal holde sig ude af kriminalitet, og man skal være selvforsørgende”, sagde udlændinge- og integrationsministeren den 5. oktober 2015 til Ritzau.

I 2015 lovede de at stramme op. Der skete det stik modsatte. Antallet af indvandrere der fik dansk statsborgerskab var i de tre år fra 2012-2014 på tilsammen 10.320. Så indførte de en såkaldt opstramning. Men fra 2215 – 2017 steg antallet til 26.800 – langt over det dobbelte.

Det hænger altså overhovedet ikke sammen.

Det skal stoppes
Den udskiftning af befolkningen, som er i gang, er det helt nødvendigt, at vi får stoppet, hvis vi skal bevare Danmark som et land baseret på danske værdier, dansk historie og en dansk kristen kulturarv.

Dansk indfødsret skal overhovedet ikke tildeles til nogen, som ikke deler vores værdier, som ikke tilfører vores fællesskab værdi og som ikke ønsker at yde til Danmark på danskhedens præmisser.

Hvis vi kaster danske statsborgerskaber i grams, vil vi gå under som folk og Danmark vil blive forandret for evigt.

Lad os få noget mere ærlighed og sund fornuft tilbage i politik. Danskerne fortjener det. Folkestyret fortjener det.

 

Pernille