25.05.16 Pernillehavn270

På søndag skal jeg for første gang holde grundlovstale som formand for Nye Borgerlige.

Det bliver en stor oplevelse for mig. Jeg skriver i disse dage, når jeg har tid til overs, på talen.

Den kommer til at handle om, at statsmagten er blevet for stor. At vi ofte føler os magtesløse i mødet med det offentlige. Det svækker civilsamfundet og gør os til undersåtter af staten. Det var ikke det, der var meningen med Grundloven. Den skulle sætte os fri.

Hvis du har mulighed for det, vil jeg meget gerne se dig på søndag til et af vores to arrangementer.

Mange hilsner
Pernille.

Pernille Vermund taler ved begge Nye Borgerliges  to grundlovsmøder

Århus
Klokken 10.00 – 13.00
Godbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C

Birkerød
Klokken 14.00 – 17.00
Cathrinelystparken, Vilhlem La cours Vej 5, 3460 Birkerød