Peter Seier Christensens blog 06.07.2017

Jeg læste forleden, at Københavns Kommune har en målsætning om, at ingen bydele må have mere end 10 procent utrygge borgere.  Sikker By-program kalder de det. Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har set en falliterklæring af den størrelsesorden. Målsætningen må naturligvis være, at ingen skal føle sig utrygge i byen.

Hvorfor har de mon valgt 10 procent? Det er nok fordi ca. 10 procent føler sig utrygge. 9 procent føler sig utrygge i 2017 undersøgelsen. 22 procent af københavnerne føler utryghed i aften- og nattetimerne.

Begge tal er steget siden 2016. Så Excelark-lederne har vurderet, at med en grænse på 10 procent har de mulighed for at opnå det, så de kan få nogle succesoplevelser. Jeg kan se overskriften for mig:

”København lever op til sin målsætning om lav utryghed blandt borgerne”. Så er alle glade…

Når utrygheden om nogle år formentlig er langt højere, vil målsætningen blive revurderet og sat op, så planerne stadig kan overholdes

Vi skal ikke arbejde for, at 10 procent må føle sig utrygge. Vi skal arbejde for, at borgerne i Danmark føler sig trygge. Der er nogle helt åbenlyse midler, vi kan tage i brug.

Udlændinge står for en stor del af kriminaliteten. De skal udvises. Hvilken grund skulle der dog være til ikke at gøre det? Hensynet til de kriminelle? Hensynet til konventioner?

Der skal ikke vises hensyn til udenlandske kriminelle. Der skal vises hensyn til de danske borgere. Kriminelle udlændinge har intet at gøre i Danmark. De skal ud.

Og der skal indføres grænsekontrol, så de ikke rejser ind igen. Hvis konventionerne forhindrer os i at gøre det, er det konventionerne, der er noget galt med. Vi skal indskrive i dansk lov, at dansk lov altid står over menneskerettighedskonventionen.

Straffen for personfarlig kriminalitet skal op.

Vi skal stoppe asylindvandringen. Vi har årtiers erfaringer for, at indvandrere fra disse lande, især deres efterkommere, er overkriminelle i ekstrem grad. Det skal vi ikke lægge land til.

Peter Seier