49-årige Kim Hendry har skiftet titlen som løsgænger ud med partimedlemskab i Nye Borgerlige.

”Nye Borgerlige er det parti, som dækker mine synspunkter og holdninger. Samarbejdet med den lokale partiforening er allerede i gang, så jeg har klare forventninger til genvalg til november”, siger Kim Hendry.

For Kim Hendry har det især været udlændingepolitikken og den økonomiske politik hos Nye Borgerlige, som han har følt sig tiltrukket af.

”Vi bruger rigtig mange penge i kommunen på at forsøge at integrere udlændinge. Det skal vi holde op med. Det er et personligt ansvar at integrere sig i et nyt land. Det er ikke en offentlig opgave”, siger Kim Hendry.

I Byrådet vil Kim Hendry alliere sig med Venstre om at sikre et magtskifte ved næste kommunevalg.

”Vi skal holde skatten i ro i Hillerød. Det er en mærkesag for mig og for Nye Borgerlige. Vi skal endda helst have sat den ned. Det kan vi ikke få, hvis Socialdemokraterne bliver siddende med støtte fra de konservative og resten af venstrefløjen”, siger Kim Hendry.

Nye Borgerliges formand Pernille Vermund byder Kim Hendry velkommen i partiet.

”Kim er en mand med politisk erfaring og med klare holdninger. Han bliver en god mand for Nye Borgerlige, og jeg er glad for at have fået Kim med ombord”, siger Pernille Vermund.

Nye Borgerlige er godkendt til opstilling til Folketinget. Partiet er stiftet i 2015 af Pernille Vermund og Peter Seier Christensen og har i dag godt 3.300 medlemmer, over 60 lokalforeninger, 9 byrådsmedlemmer og et enkelt medlem af Region Sydjylland.