Statsminister Mette Frederiksen er taget til Israel. Her skal hun være med for at markere, at det i disse dage er 75 år siden, at nazisternes koncentrationslejre blev befriet af de allierede styrker.

Hun besøger det jødiske mindested for holocaust og drabene på seks millioner jøder under Anden Verdenskrig; Yad Vashem.

Jeg er glad for, at Danmarks statsminister er der på hele Danmarks vegne – også på mine vegne.

Stå på side med Israel

Det ville gøre mig endnu gladere, hvis statsministeren benyttede sit besøg i Israel til at kundgøre, at Danmark stopper støtten til det palæstinensiske selvstyreråd, så længe Selvstyrerådet hylder terrorister, der angriber jøder og fortsætter med at udbetale belønninger og pension til både dømte terrorister og deres familier.

For hadet mod jøder – antisemitismen – eksisterer stadigvæk. I 30’erne var det nazisterne, der påførte det jødiske folk en katastrofe af ufatteligt omfang. Nazismen er ikke forsvundet. Vi oplever stadigvæk angreb mod jøder og jødiske symboler fra nazister.

Men i dag rettes hadet mod jøder især af muslimer, som ikke kan forlige sig med tanken om, at jøderne har fået deres eget land, Israel.
Og af folk på venstrefløjen, som tror, at de kan gemme deres antisemitisme bag et politisk røgslør, som handler om, at modstand mod, at jødernes har deres eget land, intet har med antisemitisme at gøre.

Det har alt med antisemitisme at gøre.

Antisemitisme fra muslimer

De muslimer, der angriber jøder i Israel og slår tilfældige mennesker ihjel med bomber på markedspladser, raketter fra Gaza, med skydevåben og knive mod civile eller kører tunge biler gennem køerne ved busstoppestederne, kalder araberne i dag for ’martyrer’.

Jeg kalder dem terrorister.

Venstrefløjen synes, vi skal sende flere penge i ulandshjælp til blandt andet lederne af det palæstinensiske selvstyreråd. Ledere, som kalder andre muslimer til kamp mod den jødiske stat – fordi den er jødisk. I handling udser de sig jødiske mål ikke bare i Israel, men over hele verden.

Finansierer terror mod Israel

I Danmark slog en palæstinensisk terrorist Omar El Hussein for nogle år siden således den unge jøde Dan Uzan ihjel uden for den jødiske synagoge i København. Dan Uzan blev slået ihjel, fordi han var jøde.

Den terror synes lederne af det palæstinensiske selvstyreråd skal belønnes, og det bruger de blandt andet støtten fra Danmark, som er på mere end 100 millioner kroner om året, til.

Det palæstinensiske Selvstyreråd modtog i 2017 i alt 693 millioner US$ i støtte fra udlandet. 345 millioner US$ af hjælpen blev udbetalt i støtte og pension til dømte terrorister og deres familier.

Den trafik skal stoppes. Danskerne betaler ikke skat for, at politikerne skal sende pengene videre til terrorister og deres familier.

Mange hilsner
Pernille Vermund