Vi har alle hørt om de bestialske ugerninger, som muslimer i Mellemøsten begår mod hinanden. Nogle af os har læst op på islams oprindelse, udvikling og kultur og er blevet bekræftet.

Islam er som ideologi gennemsyret af vold. Den religiøse straffelov i Sharia er undsluppet den vestlige verdens civilisationsudvikling og opererer stadigvæk med henrettelser, håndsafhugning og stening af kvinder.

Muslimer i Danmark, der sætter de islamiske værdier højere end de danske, lever efter normer om øje-for-øje-og-tand-for-tand, ultimative æresbegreber og hævn som retfærdighed. Dermed bliver vold det mest nærliggende og oftest brugte middel til konfliktløsning.

Tesfaye åbner debatten
Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye fremlagde i dag tal, som beskriver problemet. 15% af børn, der vokser op i indvandrerfamilier, opdrages med vold.

Mattias Tesfaye skal have ros for at tale åbent om problemet. Det er første skridt til at gøre op med den islamiske ideologi, der ligger bag tallene.

For vold i opdragelsen smitter af på voksenlivet.

Så længe vi accepterer volden som ideologi i de muslimske parallelsamfund, vil vi skulle leve med den indvandrervold, der præger gadebilledet og nattelivet.

Skyderier i gaderne er blevet hverdagsagtigt. Det har indvandrerbanderne sørget for, at alt for mange har vænnet sig til.

Overfald og røverier begået af muslimer mod sagesløse borgere i nattelivet og i den offentlige transport kan vi læse om i lokalaviserne hver dag. De store medier ignorerer det.

Et besøg på et kvindekrisecenter vil mange steder vise dig, at halvdelen eller flere af kvinderne er indvandrerkvinder, selv om de kun udgør under ti procent af den kvindelige befolkning.

Sådan bliver det i en kultur, der opdrager med vold.

Islam kan ikke integreres i Danmark
Mattias Tesfaye præsenterede de urovækkende tal i dag i egenskab af integrationsminister.

Han burde have gjort det i egenskab af udlændingeminister, for islam kan og skal aldrig integreres i det danske samfund, og de forældre, der opdrager deres børn med vold og til et liv båret af vold, skal slet ikke være i Danmark.

Derfor burde han som en første reaktion sørge for, at det asylstop, som Socialdemokratiet har lovet siden 2018, bliver virkeliggjort. ”Stop skaden” står der øverst på siden i førstehjælpsbogen.

Vi kan i dag udvise udlændinge for voldskriminalitet. Det sker dog alt for sjældent. Det burde være konsekvent og efter første dom.

Men det er et endnu større problem, at mange af de muslimske familier, hvor børnene opdrages med og til vold, har fået dansk statsborgerskab, selvom de tydeligvis sætter islamiske værdier højere end de danske.

Det er årsagen til at skaderne på vores danske samfund, bliver så store. I årtier har politikerne delt ud af danske statsborgerskaber til mennesker, der slet ikke burde være kommet i betragtning, fordi de lever efter islamiske idealer i evig konflikt med de danske.

Skaden skal repareres
Den skade er det op til os i vores generation at reparere på. Den eneste udvej er at tage statsborgerskabet fra dem, der har fået det tilkendt af politikerne ved lov, når de dømmes for alvorlig kriminalitet. Derefter skal de selvfølgelig udvises af en dommer for deres forbrydelser.

Hvis Mattias Tesfaye skal tages seriøst, og man skal kunne fæstne lid til hans forfærdelse over volden i de muslimske familier, må han gribe fat om nældens rod.

Der er ingen anden vej. Hvis vi ikke gør det, forsvinder det Danmark, vi kender og holder af, som sand mellem fingrene på en varm sommerdag.

Kærlig hilsen
Pernille