Vold og chikane er hverdagen for unge danskere på den københavnske vestegn. Jeg har talt med Sammy McKenna, der har boet hele sit liv i Ishøj, om hans oplevelser – både til fester og i skolen.

Ved Sammys 18-års fødselsdagsfest dukkede en gruppe med indvandrerbaggrund op og kastede med sten, der ramte flere gæster. Og ved en anden fest kom en gruppe indvandrere, som stjal og truede med kniv.

Sammy vil sætte fokus på problemerne

Alle Sammys venner har været udsat for hverdagsterror begået af unge indvandrere fra særligt de muslimske lande. De er efterhånden blevet vant til det.

Sammy står frem, fordi han vil sætte fokus på problemerne på både Vestegnen og i resten af Danmark. Han vil have problemerne løst.

Udlændingepolitikken skal løses fra bunden

Jeg har den største respekt for, at Sammy står frem og siger fra. Ingen i Danmark skal vænne sig til at blive udsat for hverdagsterror.

Derfor skal det være slut med lappeløsninger. Udlændingepolitikken skal løses fra bunden. Vi skal have et fuldt asylstop, kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom, og så skal udlændinge i Danmark forsørge sig selv.

Se filmen på YouTube og lyt til Sammy – og husk at abonnere på vores kanal: