07.08.2019 DF har endelig opdaget – desværre et folketingsvalg for sent – at udlændingepolitikken ikke bliver løst fra bunden, medmindre man stiller krav til den statsminister fra Venstre, der skal lede landet.

”Hvis Kristian Thulesen Dahl er blevet klogere, er det godt. Jeg har i flere år fået læst og påskrevet af Kristian Thulesen Dahl, at det med at stille krav er helt på månen. Hvis han nu indser, at jeg har ret, og han tager fejl, er det godt for Danmark og danskerne”.

Det siger Pernille Vermund i forbindelse med, at DF op til partiets sommergruppemøde har annonceret, at DF vil stille krav til Lars Løkke Rasmussen for at pege på ham som kommende statsministerkandidat.

”Jeg har hele tiden vidst, at Lars Løkke Rasmussen vil sno sig, hvis man ikke stiller meget håndfaste krav til ham. Han er en politiker, der altid vil søge magten på bekostning af alt andet inklusiv sine støtter og løfter til samarbejdspartnere. Det beviste han i valgkampen”, siger Pernille Vermund.

Ifølge Kristian Thulesen Dahl vil DF først i løbet af valgperioden finde ud af, hvilke krav partiet i så fald vil stille.

”Der er ingen grund til at gå om varme grød. Kristian Thulesen Dahl må kunne formulere sine krav umiddelbart og i klart sprog, så vi kan komme videre. Hvis vi skal samarbejde om at få løst problemerne, må han melde klart ud, ellers ender vi lynhurtigt i samme grød, som i sidste valgperiode. Det er danskerne ikke tjent med”, siger Pernille Vermund.

”Vi ved præcis, hvad der skal til for at få løst udlændingepolitikken fra bunden. Der skal indføres et stop for spontan asyl, kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent, og så skal udlændinge her i landet forpligtes til at forsørge sig selv. Det er den politik, der nødvendigvis skal gennemføres, før et borgerligt projekt kan lette, og det må være kravene, til enhver som vil være statsminister. Hvis DF’s formand er enig i dette, så ser jeg muligheder for, at vi kan rykke fremad samlet”, siger Pernille Vermund