Men en kedelig en af slagsen – i skattetryk. Vi har endnu engang verdens højeste.

Men når man betragter vores offentlige sundhedsvæsen, ældrepleje, daginstitutioner og skoler, så er det helt åbenlyst, at det ikke har givet os verdens bedste offentlige sektor.

Langt fra.

Venstrefløjens standardsvar på dét er flere penge og flere regler. Et svar, der har skabt et monster af et offentligt system uden sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Men det gør åbenbart ikke det store indtryk på de røde. Staten skal vokse. Koste, hvad det vil. Ingen kvaler – borgerne betaler.

Hvor pengene skal komme fra, bekymrer ikke de røde. De bruger dem bare.

For at skrabe lidt ekstra ind har Mette Frederiksen og hendes ‘fungerende regering’ nu oprettet en konto i staten, hvor borgerne frivilligt kan indbetale penge, hvis man synes, at man har for mange.

Det er totalt gakgak.

Jeg er med på, at der er danskere, som påstår, at de betaler deres skat med glæde. Men jeg tvivler seriøst på, at de mange danskere, der i disse måneder kæmper med at få pengene til at række, vil gøre kontoen til en bugnende succes.

Uanset hvad, så kan vi sende en tak til de mange venstreorienterede danskere, der ved valget stemte på mere af det samme.

Tillykke med førstepladsen i verdens højeste skattetryk, Danmark. Vi ligger, som vi har redt.