DF og regeringen brugt en uge på at komme nærmere, hvad der skulle være et paradigmeskift i udlændingepolitikken. Det er de ikke kommet. De er ikke i nærheden af et paradigmeskift.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har indrømmet sit bluff, og han kalder det i dag efter et møde med partierne i blå blok i stedet for ’justeringer af udlændingepolitikken’.

Og DF har accepteret, at det bliver endnu en lappeløsning. Kristian Thulesen Dahl vil med sine egne ord nu ’søge andre veje’. På dansk betyder det, at DF endnu en gang vil have en række lappeløsninger.

Kristian Thulesen har ikke viljen til at presse grundlæggende ændringer i udlændingepolitikken igennem. I snart 20 år har Kristian Thulesen Dahl forhandlet lappeløsninger med skiftende regeringer. Det er det, han kan, og det er alt, han vil.

I eftermiddags erkendte han efter mødet med statsministeren, at ’man hurtigt render hovedet mod muren’, når man vil have migranter ud i stedet for ind. ’Muren’ er de internationale konventioner.

Politikerne opfører sig som dukker på en snor
Det er noget alle, der har beskæftiget sig med udlændingepolitik bare i et kort stykke tid, ved. Konventioner, som er skrevet i en helt anden tid med et helt andet formål, hænger som et åg om halsen på politikerne.

Danske politikere lader til at glemme, at det er dem, der er valgt til at varetage danskernes interesser og sikre vores land. De er ikke valgt til at lade sig føre som dukker på en snor af regler og konventioner, når danskernes frihed står på spil.

Hvis man vil løse udfordringerne, skal man også have viljen til at se bort fra konventionerne i det omfang, de står i vejen for at gøre det rigtige og nødvendige.

Jeg og Nye Borgerlige er kommet frem til denne ret fornuftige konklusion for lang tid siden. Og vi er parate til at stille politikerne stolen for døren. Det er Nye Borgerliges vigtigste opgave.

Konventionerne må vige for danskernes ret
Konventionerne må vige for danskernes ret til at bestemme fremtiden i vores eget land. Konventionerne skal ikke have lov til at fremtvinge en glidende islamisering af samfundet, en nedbrydning af det nationale værdifællesskab og af den tillid mellem mennesker, som har skabt vores rige og frie land.

Nye Borgerlige har tre ufravigelige krav til enhver statsminister, der vil have vores støtte:

  1. Indføre et totalt asylstop her og nu og undlade at forlænge opholdstilladelsen for de migranter, der er her på midlertidigt ophold. Hjælp giver vi dem udelukkende i nærområderne
  2. Udvise kriminelle udlændinge konsekvent efter første dom og anbringe dem i et lejet fængsel i udlandet til afsoning.
  3. Knytte retten til offentlig forsørgelse til det danske statsborgerskab. Udlændinge må forsikre sig privat.

Jeg ved ikke i hvor stor grad disse rigtige og nødvendige løsninger vil stride imod denne eller hin konvention eller regel i EU.

Jeg er i og for sig også ret ligeglad. For det er det, der skal til for, at vi kan beholde det Danmark, vi kender og holder af. Og så må det gøres. For danskernes skyld.

Det er en forpligtelse vi har overfor vores børn og børnebørn. De skal have muligheden for at vokse op i et rigt og frit land med et stærkt nationalt værdifællesskab

For Frihed og Fædreland
Pernille Vermund