14.08.2017 Tre gange på otte dage er der blevet skudt mod tilfældige mennesker på gaden.

Når indvandrere fra bandemiljøet skyder med skarpt mod tilfældige danskere, så er det ikke længere blot et opgør med mellem kriminelle bander. Så er det en magtdemonstration fra indvandrerbanderne over for resten af samfundet; politiet, politikerne og alle os almindelige danskere, der troligt overholder loven, passer vores arbejde og opfører os ordentligt.

Når to unge indvandrerdrenge skyder med skarpt fra en knallert mod tilfældige mennesker, er det budskab fra de muslimske miljøer præget af kriminalitet, radikalisering og vold om, at de sætter rammerne, at de bestemmer over os, og at vi intet kan gøre – deres mål er, at vi skal føle os magtesløse.

Vildt provokerende

Det provokerer mig helt vildt.

Jeg vil simpelthen ikke finde mig i, at indvandrerbander gennem trusler og voldsdominans tiltager sig magt over danskerne. De skal ikke have lov til at skabe frygt og angst blandt os andre.

Det har intet at gøre med to bander, der slås om et hashmarked. Når banderne udser sig helt sagesløse danskere som mål og skyder dem ned på åben gade, er det ikke ’bare’ en bandekonflikt – så er det terror.

Det er terror, når hensigten er at skabe frygt og panik. Det er terror, når personer eller organisationer udfordrer statens legitimitet og forsøger at overtage magten i gaden med vold.

Terror skal dømmes efter terrorparagrafferne. Det kan i den nuværende situation være en hjælp for regeringen, for så kan man med eksisterende lovgivning både fratage de kriminelle indvandrere deres danske pas, hvis de har et, og man kan udvise dem til deres oprindelige hjemland.

Og det er det eneste, der vil kunne løse problemerne: At vi får dem smidt ud af landet.

Indvandrerbander og radikalisering hænger sammen

Da muslimen Omar El Hussein i februar 2015 angreb krudttønden i København og synagogen i Krystalgade og dræbte to mennesker fik vi den samme erfaring i Danmark, som man har gjort sig i andre europæiske lande: Islamisk terror og bandekriminalitet hænger sammen.

Næsten uden undtagelse har de muslimske terrorister i Europa haft en fortid med kriminalitet i bandemiljøet.

Omar El Husseins hjælpere, som senere er blevet dømt for deres andel i udåden, men frikendt for medvirken til terror, hørte til i bandemiljøet omkring Blågårds Plads. Og Omar El Hussein havde selv en fortid som kriminelt bandemedlem.

Regeringen undervurderer

Politikerne på Christiansborg undervurderer den trussel, som indvandrerbanderne reelt udgør for vores samfund.

Når indvandrerbanderne får lov at etablere territorier og dominere i lokalområder, accepterer vi indirekte den klan- og stammekultur, de stammer fra.

Det er samme kultur, som dyrkes i religiøse muslimske kredse, hvor shariaen håndhæves på trods af samfundets garantier om personlig frihed og lighed for loven. Samme kultur, som dyrkes omkring de radikale moskeer med lukkede miljøer, egne leveregler og en ekstrem fjendtlighed overfor det omgivende samfund.

Grib fat om nældens rod

Når man erkender, at der er en sammenhæng mellem muslimske ghettomiljøer, radikale moskeer, kriminelle indvandrerbander og rendyrket terrorisme, erkender man samtidig, at der skal gribes fat om nældens rod og luges grundigt ud, hvis problemerne ikke skal vokse os over hovedet.

I Sverige lukkede man øjnene og lod det hele skride. I Danmark er vi ikke lige så langt ude endnu, men vi får svenske tilstande, hvis vi som svenskerne vender det blinde øje til og undlader at rydde op og rydde ud.

De kriminelle indvandrere skal kort og godt anholdes, dømmes og smides ud af landet. Og det kan ikke gå hurtigt nok.

Jeg har sagt det før, og jeg kommer til at gentage det mange gange mere:

  • Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom
  • Kriminelle indvandrere, der har fået dansk indfødsret ved lov, skal miste indfødsretten og udvises, hvis de idømmes en frihedsstraf for grov kriminalitet
  • Og islam skal ingen indflydelse have i samfundet. Muslimske friskoler skal ikke have tilskud, tørklæderne skal af pigerne i skolen, svømmehaller skal være åbne for alle og halal-mad skal ud af hospitalerne.

Pernille