Mette Frederiksen lemper udlændingepolitikken. Hun lovede ellers at fastholde en stram udlændingepolitik. 

Vi kender det alle sammen. De lover så meget, men holder så lidt.

Før jeg blev politiker, var det noget af det, der irriterede mig mest, når de inde på Christiansborg sagde det rigtige, men, så når det kom til stykket, alligevel gjorde det forkerte.

På fredag lemper regeringen sammen med venstrefløjen udlændingepolitikken.

Både Venstre, Det konservative Folkeparti og Liberal Alliance har tordnet mod loven, der giver flere penge i offentlig forsørgelse til migranter og indvandrere.

På fredag lemper Mette Frederiksen udlændingepolitikken

Jeg og Nye Borgerlige har aktiveret Grundlovens paragraf 42 for at give danskerne en stemme. Hvis vi på fredag, når loven er stemt igennem, samler 60 underskrifter blandt folketingsmedlemmerne, kan vi få loven bremset og sendt den til folkeafstemning.

På den måde kan vi sikre, at et flertal i Folketinget ikke kan regere imod et flertal i befolkningen. Paragraf 42 er danskernes værn mod politikere, der lover ét og så løber fra det, når de har fået ens stemme.

DF har sagt ja til at skrive under, men fra Venstre, Det Konservative Folkeparti og fra LA hører vi kun mumlen og ser en trækken på skuldrene.

Siger de ét i de tre borgerlige partier, og gør noget andet?

Vil blot lade lempelserne ske

Det er direkte hyklerisk, hvis politikerne i de tre borgerlige partier tilsyneladende er helt ligeglade og blot vil lade venstrefløjen lempe udlændingepolitikken, når vi ved, hvilke langvarige skader en uansvarlig udlændingepolitik påfører Danmark.

Da vi stiftede Nye Borgerlige, lovede vi hinanden, at sådan ville vi ikke være, og sådan ville vi ikke blive, når vi kom i Folketinget.

Vi fik mange tæsk af journalister, kommentatorer og andre politikere, fordi vi før valget fortalte, at det var et ufravigeligt krav for os, at en statsminister til gengæld for vores støtte skulle løse udlændingepolitikken fra bunden.

Men for mig og Nye Borgerlige er det afgørende, at vores vælgere og medlemmer kan stole på, at vi siger, hvad vi mener og gør, hvad vi siger. Så vi står fast og løber ikke fra løfter, vi har givet til

Bryder løfte og lemper udlændingepolitikken

Mette Frederiksen lovede før valget på alle vælgermøder og på TV, at hun ville være en garant for en stram udlændingepolitik.

På fredag stemmer hun, regeringen og venstrefløjen en lov igennem, der lemper udlændingepolitikken, vil tiltrække flere migranter og overlader regningen til danskerne.

Det er så krystalklart et brud på det løfte, hun gav, og som betød, at hun vandt magten og adgangen til statsministerkontoret.

Grundlovens paragraf 42 er ment som en beskyttelse af mindretallet og en beskyttelse af danskerne mod svigefulde politikere.

Det er nu, den skal bruges. Jeg håber Venstre, Det Konservative Folkeparti og LA besinder sig inden på fredag.

Mange hilsner
Pernille