2205.2019 Frivillige hjælpere arbejdede i valgkampens første dage nærmest i døgndrift med at sætte mine plakater op.

I Haderslev kom der tæt på 2.000 plakater op. Her halvvejs inde i valgkampen er 700 af dem revet ned igen, eller de er blevet flået i stykker, hvor de hænger.

Nede ved Sønderborg, hvor en venlig landmand havde bekostet og opsat et stort valgbanner for mig på sin mark, kom nogen forbi i nattens mulm og mørke, skar det ned og kørte bort med det.

En kandidat for os i en københavnsk forstadskommune fik nogle af sine plakater revet ned og smidt foran sin gadedør, hvor hærværksmændene tændte ild til dem.

Lignende historier strømmer ind til mig fra hele landet. Det er ikke enkeltstående tilfælde. Det er en tendens. Det er tæt på at være systematisk og planlagt angreb på mig og mit partis politiske virke.

Der verserer endda en app og en hjemmeside, som er sat op af venstrefløjen, hvor man kan registrere, hvor Nye Borgerliges plakater hænger og få nogen sendt ud for at rive dem ned.

Venstrefløjen har det svært med demokratiet
Min konklusion er, at venstrefløjen i Danmark har det svært med demokratiet.

Når jeg møder dem på gader og veje, viger de ikke tilbage for at bruge de værste skældsord. De truer med vold, og de ser sig i deres gode ret til at smide mig ud af de områder af byen, de mener, tilhører dem.

Jeg er ikke sådan at kyse, og jeg deler også valgmateriale ud på Nørrebro i København, selvom jeg ved at venstrefløjenes fodfolk starter telefonkæden og kalder til kamp ’mod racister i vores gader’, som de poetisk udtrykker det.

Det er helt utænkeligt for mig, at jeg skal føre valgkamp under politibeskyttelse, så jeg tager afsted til Nørrebro velvidende, at nogle vil vælte vores skilte, rive foldere ud af hænderne på os og overdænge os med trusler.

Sådan er det med venstrefløjen i Danmark. Den venstrefløj, som er repræsenteret i Folketinget ved Enhedslisten, og som får mellem 8 – 10 procents opbakning til valget.

Siger jeg hermed, at Pernille Skipper står bag hærværk, vold og trusler? Nej, det gør jeg ikke. Jeg vil heller ikke tillægge hende ansvar for, at andre gør det. Vi er ansvarlige hver især for vores handlinger.

Men jeg vil generalisere og fastholde, at venstrefløjen har ondt i demokratiet. Den politiske vold legitimeres og trives på venstrefløjen.

Tre sager ved politiet om trusler fra venstrefløjen
Jeg kan fortælle, at jeg i øjeblikket har tre sager ved politiet, hvor jeg er blevet truet på liv og førlighed. Alle tre sager er imod potentielle voldsmænd med tilknytning til Enhedslisten. Jeg ved selvsagt ikke, om de er medlemmer af Enhedslisten, men to af dem propaganderer aktivt for partiet.

Nu er jeg i flere år af selvfede typer som Stine Bosse, David Trads og andre i ’feel-good-do-bad-segmentet’ blevet beskyldt for at fremme fascisme og det, der er værre.

I Dagbladet Politiken har en fremtrædende redaktør advaret sine kolleger imod at give taletid til sådan nogen som mig og kaldt mig for en brøleabe. Det er utroligt, at selvbedraget er så stærkt hos dem, der påstår, at de står for det gode.

Hvordan kan de blive ved med at ignorere, at mens jeg og Nye Borgerlige dag efter dag slår fast på skrift og i tale, at demokrati og retsstat er epicenteret for de værdier, vi kæmper for, så udsættes vi dagligt for hærværk, trusler og chikane fra de selverklærede ’godes’ proselytter.

Det er på tide at rive sløret væk fra de selvgode og selvfedes øjne.

De rigtige fascister vokser i den muld, der gødes af venstrefløjen.

Venlig hilsen
Pernille Vermund