10.04.2017 Danmarks udlændingepolitik er forfejlet. Vi kan se sort på hvidt, at ikke-vestlig indvandring koster over 30 milliarder kroner om året. Alligevel nægter det politiske flertal på Christiansborg at stoppe vanviddet.

”Indvandring fra de muslimske lande giver os store problemer med parallelsamfund, øget kriminalitet og grupper af muslimer, der modarbejder de demokratiske værdier. Og de beder endda danskerne om at betale for ulykkerne. Det er vanvid og det må stoppe”.

Det siger Pernille Vermund på baggrund af Finansministeriets beregninger over indvandringens omkostninger.

”Politikernes manglende vilje til at løse problemerne er at holde danskerne for nar og samtidig kræve, at vi betaler for at være til grin”, siger Pernille Vermund.

Hun hæfter sig i øvrigt ved, at tallene er nettotal, og at de uintegrerbare indvandrere isoleret set koster langt mere end de 3o mia. der fremgår af Finansministeriets rapport.

”De 30 mia. kroner er et sminket tal. Det dækker over udgifter, som er langt større. Den offentlige debat burde tage udgangspunkt i det større tal, hvis Finansministeriet vil lægge det frem”, siger Pernille Vermund.

Nye Borgerlige fremlagde i efteråret 2016 en plan for, hvordan indvandring til Danmark kan blive en god forretning uden de negative effekter, som uintegrerbare muslimske indvandrere fører med sig.

”Med Nye Borgerliges udlændingepolitik beholder vi de gode indvandrere i arbejde og skifter de uintegrerbare ud med produktive. Det vil både give en velstandsstigning og mindst 30 milliarder kroner til velfærdsforbedringer eller skattelettelser”, siger Pernille Vermund.

”Ved at stoppe for spontan asyl, udvise kriminelle udlændinge og kræve at udlændinge forsørger sig selv, vil vi opnå, at de uintegrerbare forsvinder og gode produktive indvandrere kommer til. Det vil øge trygheden i samfundet og skabe en positiv spiral, hvor udlændinge bliver efterspurgt, på grund af det positive de og deres kompetencer kan give til samfundet”, siger Pernille Vermund.