Da de voldsparate muslimske indvandrere gik amok på Nørrebro palmesøndag, skete der noget for mange danskere.

Det var for meget. Bægeret var fyldt. Det løb over. Danskerne havde fået nok. Vi kan ikke acceptere, at muslimske indvandrere, som helt åbenlyst vender de danske værdier ryggen, hærger en hel bydel med vold og hærværk, angriber politiet og truer politikere på livet.

Den folkelige reaktion på angrebene på Rasmus Paludan og på politiet har været meget kraftig.

Udlændingepolitikken skal løses fra bunden. Udviklingen skal vendes, og det skal være nu. Flere har tydeligvis fået øjnene op for, at det ikke kan blive ved med at gå på denne måde.

Det er præcis derfor, jeg og Peter Seier Christensen stiftede Nye Borgerlige. Fordi danskernes stemme skal blive hørt, så vi kan få politikerne til at løse problemerne i stedet for blot at tale om dem.

Men politikerne tøver. I stedet for at handle, forsøger de at give indtryk af, at alt går i den rigtige retning. At der er styr på tilstrømningen, at integrationen af de muslimske indvandrere er i god gænge og at de udviste bliver anbragt på en ø.

Det passer ikke. Jeg tror, at den stærke folkelige reaktion på optøjerne på Nørrebro skyldes, at danskerne oplever, at politikerne svigter.

Rasmus Paludan har i halvandet år rejst landet rundt med sine demonstrationer. Utallige gange har han stået og viftet med en koran og diskuteret med folk. Det skete der ikke noget ved.

Det ændrede sig palmesøndag, da vi blev ramt af tv-billeder af muslimer på Nørrebro, som i et amok-løb mod politiet smadrede bydelen.

Folkets reaktion blev yderligere forstærket, da politikerne accepterede, at Politiet reagerede med at begrænse Rasmus Paludans muligheder for bruge sin ret til at demonstrere i stedet for at sætte hårdt mod hårdt og forsvare ytringsfriheden.

Siden da er vælgererklæringer strømmet ind til Stram Kurs, så Rasmus Paludan i dag har nok til at stille op til Folketinget.

Jeg er glad for den folkelige reaktion. Det er godt, at danskerne siger fra, når politikerne hverken har modet eller viljen. Det giver håb om, at demokratiet og folkestyret vågner og vil sætte politikere stolen for døren.

Nu kommer Rasmus Paludan formentlig på stemmesedlen. Det har jeg det fint med. Det er langt at foretrække, at Paludan får en stemme i demokratiet, end at hans ytringsfrihed undertrykkes, som man har hørt folk på venstrefløjen plædere for.

Nye Borgerlige vil stille politikerne stolen for døren. Problemerne skal løses fra bunden. Derfor har vi tre ufravigelige krav til enhver statsminister, der vil danne regering med vores støtte:

  1. Der skal indføres et asylstop. Flygtninge skal udelukkende hjælpes i nærområderne
  2. Udlændinge her i landet skal forsørge sig selv. Retten til offentlig forsørgelse skal knyttes til det danske statsborgerskab
  3. Og så skal udlændinge, der begår kriminalitet udvises konsekvent og efter første dom.

Vores opgave er at fortælle danskerne, at stemmer du, som du plejer, så får du mere af det samme.

Det har vi fået nok af.

Venlig hilsen
Pernille