Vi skal støtte Israel – det eneste demokrati i Mellemøsten

Den danske udenrigsminister forærede i sidste uge 58 millioner kroner til palæstinensiske organisationer, der har forbindelser til terror, opfordrer til boycot af Israel og modarbejder en fred med to stater.

Det er helt skævt. Det fik da også den israelske premierminister Benjamin Netanyahua til onsdag aften at ringe til statsminister Lars Løkke for at høre, om det virkelig er den vej, at Danmark, som tidligere var en god ven af Israel, ønsker at gå.

Jeg ved ikke, hvad statsminister Lars Løkke svarede, men jeg håber, at han tager affære og får rettet op på miseren.

Jeg mener, at udenrigsminister Anders Samuelsen har begået en kæmpe brøler. Mens problemerne med islamiske organisationer, der truer vores tryghed og sikkerhed i Europa, bare vokser og vokser, vælger udenrigsministeriet at bruge de penge, som vi har betalt i skat, til netop den slags organisationer.

Nye Borgerlige mener Danmark skal støtte Israel – det eneste demokrati i Mellemøsten.

Israels hovedstad er Jerusalem. Da det gamle Jerusalem var under arabisk herredømme indtil 1967, var jøderne udelukket fra Grædemuren og deres synagoger revet ned.

I 50 år under israelsk styre har kristne, jøder og muslimer frit kunne dyrke deres religion i Jerusalem. Helligdommene respekteres og er under Israels beskyttelse.

Men Danmark anerkender ikke Jerusalem som Israels hovedstad. Demonstrativt ligger den danske ambassade i Tel-Aviv – ikke i hovedstaden.

Den danske regering læner sig op ad EU, der selv her 50 år efter Jerusalems genforening stadigvæk mener, at jøderne skal rømme Jerusalem og overlade deres by ’det internationale samfund’.

Hvis det stod til Nye Borgerlige førte Danmark sin egen udenrigspolitik og ikke EU’s. Hvis jeg bestemte, flyttede Danmark sin ambassade til Jerusalem den dag i morgen.

Jerusalem skal aldrig deles igen.

 

https://www.b.dk/globalt/netanyahu-til-samuelsen-stop-finansiering-af-palaestinensiske-boykotgrupper

https://www.b.dk/globalt/loekke-modtager-klageopkald-fra-israels-premierminister

Læs mere om de organisationer, som den danske regering støtter med dine penge:

http://www.ngo-monitor.org/press-releases/denmark-transfer-8-million-radical-anti-israel-ngos/