PRESSEMEDDELELSEPernilleogjohannes2

16.06.16 Johannes Lumholt, som siden november sidste år har været løsgænger i Sorø Kommunalbestyrelse, har meldt sig ind i Nye Borgerlige.

Johannes Lumholt har tidligere været medlem af Det Konservative Folkeparti, men meldte sig i efteråret ud, fordi han ikke længere kunne stå på mål for partiets EU- og udlændingepolitik.

“Det er politikerne, der har ansvaret for, at terrorkrigen har fået fodfæste i Europa. Der bliver slået folk ihjel, men politikerne nægter at gøre det nødvendige”, siger Johannes Lumholt.

Han ser de gamle partiers EU-politik som den afgørende blokering, og anbefalede også et nej ved folkeafstemningen sidste år.

“EU bliver stadigt mere centraliseret og totalitært. Vi har mistet muligheden for selv at bestemme, hvem der skal have lov til at opholde sig i vores land. Vi kan ikke udvise de kriminelle udlændinge, og vi kan ikke stoppe migranterne. Det er en dødsensfarlig politik”, siger Johannes Lumholt.

Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige, byder Johannes Lumholt velkommen:

”Johannes Lumholt bliver en stor gevinst for Nye Borgerlige. Vores mission er at styrke det nationale værdifællesskab, og Johannes har et dybt engagement og stor forståelse for, hvad folkestyre og national selvbestemmelse betyder for danskerne”, siger Pernille Vermund.

Med Johannes Lumholts indmeldelse har Nye Borgerlige 7 byrådsmedlemmer og et regionsrådsmedlem. Ud over Sorø er Nye Borgerlige repræsenteret i Gentofte, Dragør, Allerød, Vesthimmerland og Hjørring kommuner samt i Region Nordjylland.

Partiet har netop rundet 1.300 medlemmer, har 15 lokalforeninger og er mere end halvvejs med at samle underskrifter for at blive opstillingsberettiget til Folketinget.

”Vi er nået langt på få måneder, siden vi dannede Nye borgerlige i efteråret, og det er vores ambition at kunne stille op overalt i landet ved næste års kommunalvalg”, siger Pernille Vermund.