Endnu en måling viser, at Nye Borgerlige vinder større og større opbakning fra danskerne.

11 procent siger, de vil sætte krydset ud for liste D. Det gør ifølge målingen Nye Borgerlige til partiet med tredjestørst opbakning fra vælgerne, ligesom vi er det tredjestørste parti målt på antallet af medlemmer.

I begyndelsen af februar rundede vi 15.000 medlemmer. I dag eller i morgen siger vi velkommen til medlem nummer 16.000.

Jeg er utrolig glad for, at så mange slutter op om det, jeg kalder en bevægelse snarere end et traditionelt politisk parti.

Indflydelse skal bruges
Vi siger, hvad vi mener, og vi gør, som vi siger. Man kan regne med os både i denne valgperiode og efter næste valg, hvor vi forhåbentligt kan tale med øget styrke i Folketinget og opnå større indflydelse, end vi har i dag.

Hvis vi kan overbevise tilstrækkeligt mange inden næste valg, kan vi måske endda få en regering, der ikke hviler på venstrefløjens og Radikale Venstres stemmer.

I den situation er det for mig og Nye Borgerlige ikke afgørende, hvem der får ministerposter. Men hvis valgresultatet viser, at Nye Borgerlige er lige så store som Venstre og Det Konservative Folkeparti, tager vi så meget ansvar, vi kan få.

Hvis de andre partier siger, at de ikke kan eller ikke vil løse problemerne, gør vi det rigtig gerne. Vi vil gerne være et stort parti, og vi er glade for den stigende opbakning – ikke for at sidde på taburetterne, men for at få løst problemerne.

Grib fat om nældens rod
Vi stiftede Nye Borgerlige, fordi vi kunne se, at problemerne med uintegrerbare indvandrere ikke blev løst. Og vi kunne se, at selvom der var et blåt flertal i Folketinget tilbage i 2015, så var det hverken de borgerlige værdier eller den borgerlige politik, der blev gennemført.

Når udlændingepolitikken ikke bliver løst fra bunden, vil problemerne blive ved med at vokse år for år. Lappeløsningerne betyder blot, at det bliver værre i et langsommere tempo. Det bliver ikke bedre.

Med andre ord vil det Danmark, vi elsker og holder af, langsomt forsvinde for os som sand mellem fingrene, hvis vi ikke griber fat om nældens rod og løser udlændingepolitikken fra bunden.

Det vil vi insistere på i alle sammenhænge, hvor vi får indflydelse. Det har vi lovet vores vælgere. Det lover vi alle, der slutter op om vores bevægelse og melder sig ind i Nye Borgerlige.

Vi er vores borgerlighed bekendt
Vi har lagt realistiske løsninger frem på udlændingeområdet, som gør op med det forældede asylsystem, får de kriminelle udlændinge udvist og sørger for, at udlændinge her i landet forsørger sig selv.

Vi har stærke borgerlige bud på, hvordan danskerne kan få lov til at bestemme meget mere selv – også over flere af deres egne penge, mens politikernes magt bliver mindre.

Vi er vores borgerlighed bekendt, og vi forsøger ikke at lyde som en forloren socialdemokrat i frygt for at miste vælgere.

Det handler først som sidst om at være ærlig og slås for det, man tror på. Jeg oplever i det daglige, at vores åbenhed giver respekt hos politiske modstandere. De ved, hvor de har Nye Borgerlige, og at vi er til at lave aftaler med.

Vi har kun ét mål i Nye Borgerlige. Vi skal redde Danmark. Den fælles kamp for danske værdier og vores børns fremtid binder os sammen i vores bevægelse.

Kærlig hilsen
Pernille