Af og til spørger folk mig: “Hvorfor er du sådan efter De Konservative og Venstre? De er jo jeres kolleger i blå blok!”. Svaret er simpelt. De er ganske enkelt uvederhæftige, når det kommer til deres politik!

Ærlige socialister

Vi kan sagtens være uenige med Enhedslisten, SF og Socialdemokratiet, men i det mindste er de ærlige om den politik, de vil føre. De kalder sig noget, de ikke er. De er erklærede socialister og arbejder med en sådan politisk dagsorden.

Socialdemokratiets Astrid Krag er svær at holde af, men hun er i det mindste ærlig i sine udmeldinger om, at hun vil ødelægge privat ældrepleje samt private skoler og børnehaver, hvis hun kan komme til det.

Det forholder sig helt anderledes med De Konservative.

Magten frister Pape

Deres politiske program og deres statements melder klart om lavere skat, mindre bureaukrati, mere frihed til borgerne, bedre vilkår for civilsamfundet og det private erhvervsliv.

Men nu lurer magten og en statsministerpost lige om hjørnet. Hvad sker der så?

De Konservative melder nu om, at vi måske skal have en større offentlig sektor, og de melder om at, det måske bliver svært at finde besparelser på de offentlige budgetter, og det måske derfor ikke bliver muligt at sænke skatterne… Læs selv JP-artiklen her.

Lad mig minde om, at der er MASSER af plads til at mindske en af verdens største offentlige sektorer. Og der er masser af plads til at finde besparelser. Og der er masser af plads til betydelige skattesænkninger for ALLE i Nye Borgerliges plan for et mere borgerligt Danmark.

I Nye Borgerlige siger vi, hvad vi mener, og vi gør, hvad vi siger… Og det handler alt sammen om ægte borgerlig liberal politik.

 

Læs PLANEN her.