At sætte pigerne fri for det kvindeundertrykkende muslimske tørklæde i skoletiden er en del af kulturkampen for de danske værdier.

Det har altid været Nye Borgerliges politik. Et forbud mod det muslimske tørklæde i skolerne er et værn mod islam, der presser sig længere og længere ind i samfundet.

Derfor støtter vi det forslag om at forbyde det muslimske hovedtørklæde i grundskolen, som en kommission netop har foreslået og anbefalet regeringen at gennemføre.

Jeg er glad for, at der er ved at brede sig en forståelse blandt en del af de andre politikere af, at vi som samfund er nødt til at skærme os imod islams stigende indflydelse.

Islam er i direkte i opposition til de grundlæggende danske værdier frihed, folkestyre og ligestilling. Jo mere plads, vi giver til islam, jo mindre plads bliver der til frihed, folkestyre og ligestilling.

Sådan er det, og det bliver vi nødt til at kunne tale om åbent og ærligt. Muslimer her i landet må tro og mene, hvad de vil. Vi har religionsfrihed. Men de må gøre det privat.

Islam skal ingen plads have i offentlige institutioner eller på offentlige arbejdspladser. Hverken bederum på gymnasier, særhensyn i svømmehaller eller halal-mad i børnehaven, hvor frikadellerne i stigende grad bandlyses, skal vi på nogen måde acceptere.

Det er vigtigt at forstå det som en kulturkamp mellem vores værdier og de islamiske værdier. Hvis vi giver efter, taber vi langsomt men sikkert både vores nationale egenart og i sidste ende vores frihed og vores land.

Derfor skal et forbud selvfølgelig hverken gælde et kors om halsen eller en jødisk kalot på hovedet. Det er islam, der truer vores frihed – ikke kristendommen eller jødedommen.

Det ville være helt uhyrligt, hvis danskere ikke længere kunne vise deres kristne eller jødiske livssyn, fordi vi er nødt til at værne os imod islam.

Danskerne har allerede betalt en meget høj pris for den fatale udlændingepolitik, som politikerne har ført gennem flere årtier. Nu gælder det om at sikre danskernes frihed i eget land. Så må islam vige pladsen.

Man kan sagtens leve som muslim i Danmark. Det er ikke et forbud mod at have en anden religion, jeg er fortaler for. Men man skal som muslim forstå, at islam hører til i privatsfæren. Der kan de dyrke deres tro, som de vil.

Kærlig hilsen
Mette