Det var dejligt i morges at stå op til nyheden om, at trafikselskabet Movia har droppet at betale deres muslimske chauffører ekstra på muslimske helligdage. Det er en sejr for alle os, der støtter kampen mod islams stigende indflydelse i vores samfund.

Det er Nye Borgerliges borgmesterkandidat i Næstved, Githa Nelander, der først og fremmest skal have æren for at opdage problemet. I et bilag til et byrådsmøde spottede hun nemlig, at Movia tog sig ekstra betalt, når det eksempelvis var Eid.

Jeg tog sagen op i Folketinget og konfronterede transportministeren med problemet.

Opgav efter pres fra Nye Borgerlige

Movias kælne opførsel over for deres muslimske chauffører hører ingen steder hjemme. Islam er ikke sidestillet med kristendommen i Danmark, og derfor skal danskerne selvfølgelig ikke betale ekstra, når det er Ramadan og dermed understøtte islam i Danmark.

Jeg er glad for, at jeg kunne bruge min plads i Folketinget og dermed tvinge ministeren til at vælge side. Han endte med at svare, at han ikke kunne støtte, at muslimske helligdage på den måde skulle ligestilles med danske helligdage.

Efter det massive pres skabt både af Nye Borgerlige lokalt og i Folketinget har Movia nu opgivet at betale deres muslimske chauffører ekstra på deres helligdage. Det kom frem i dag, hvor man i Berlingske kan læse, at det skyldes Nye Borgerliges indsats.

Vores sammenhold vinder kampen
Vi har religionsfrihed i Danmark – men ikke religionslighed. Muslimer har intet krav på nogen form for offentlig særbehandling. Jeg og Nye Borgerlige kæmper for, at islam ingen plads skal have i vores samfund.

Hver dag er vores danske værdier under pres. Denne gang var det vores historiske kristne grundlag. Andre gange er trykket rette mod kvinders ligestilling, vores demokrati, frihed og tryghed.

Derfor er jeg så glad for vores stærke sammenhold i partiet. På grund af vores tillid og fælles værdier er vi tætte nok til altid at rykke hurtigt, når for eksempel pres fra de muslimske miljøer truer vores danske værdier. Vi har både lokalt og nationalt blikket stift rettet mod vores fælles mission – at redde Danmark.