Det løber mig koldt ned af ryggen ved tanken om, at en uskyldig lærer til en forstad i Paris blev offer for en islamisk henrettelse ved halshugning, fordi han tillod sig at anvende muhammedtegninger som undervisningsmateriale.

Ytringsfriheden er en fundamental rettighed

Det har taget os mange år at opnå den ytringsfrihed og de borgerrettigheder vi har i dag, og det er afgørende at vi værner om dem.

Dykker vi ned i ytringsfrihedens historie, var det tidligere konger og andre magthavere der var med til at undertrykke den. Censuren fik vi dog endeligt afskaffet med grundloven i 1849, og dermed fik vi danskere den ytringsfrihed, der i dag er så vigtig for os.

Det er derfor altafgørende at vi ikke accepterer, at det i dag er multikulturalismen der i stedet begrænser vores brug af ytringsfriheden. Accepterer vi først, at multikulturalismen får indflydelse på vores frie samfund, er vi i gang med et drastisk historisk tilbageskridt, der vil medføre ubodelige konsekvenser.

Vi skal ikke leve under middelalderlige restriktioner, som vi ellers kun kan læse om i historiebøgerne. Derfor er det også vigtigt at vi handler, og at vi gør det nu.

Der skal handles nu

Jeg kan stille mig uforstående men desværre ikke overrasket over, at der er nogle partier som ikke tager udlændingepolitikken tilstrækkelig alvorlig, når vi kan se at islamisk indflydelse sætter et markant pres på vores ytringsfrihed.

Hvis en islamisk henrettelse af en uskyldig lærer i Frankrig som bare passer sit arbejde, ikke er med til at folk får øjnene op og giver anledning til konsekvent handling nu, må vi desværre konstatere, at der stadig er rigtig mange mennesker der lever i fornægtelse for de totalitære kræfter vi som samfund er oppe imod.