Kære medlemmer af Nye Borgerlige i København.

På søndag modtager I en mail om, at der er valg om spidskandidaturet i Københavns Storkreds, et kandidatur som jeg i forvejen besidder efter enstemmighed i partiets hovedbestyrelse, som udpegede mig til at stå i spidsen for partiet i Københavns Storkreds. En udfordring som jeg både er stolt over at få tildelt og samtidig en udfordring, som jeg har taget ansvaret for, så vi sammen kan få en plads i Folketinget her i København. Så vi sammen kan gøre en konkret forskel for Danmark.

Vi skal dog i sagens natur igennem en demokratisk proces, hvor jeg skal genvælges.

Derfor håber jeg på, at I endnu engang vil vise mig, Hovedbestyrelsen og Nye Borgerlige jeres tillid og genvælge mig som jeres spidskandidat på søndag.

Det ville jeg virkelig sætte pris på – for jeg er hele Københavns spidskandidat, og det vil jeg se frem til at bevise endnu en gang; for København, for Danmark, og fordi Folketinget har brug for en politibetjent, der insisterer på, at der skal genetableres lov og orden i vores elskede land, Danmark.

Jeg arbejder til daglig i Københavns Politi, hvilket jeg har gjort igennem de sidste 27 år. Jeg har om nogen set de forandringer, der er sket i Danmark de sidste tre årtier, og det er bestemt skræmmende.

Jeg har været i utallige gadekampe på Nørrebro – som oftest mod radikale venstreorienterede, autonome og selvfølgelig mod utilpassede og voldsparate indvandrere. Indvandrere som må og skal udvises konsekvent efter første dom.

Når folk er sprunget ud foran et tog, har jeg ryddet op. Når udsatte familier ikke har magtet at følge deres børn i skole, har jeg gjort det for dem. Når mennesker har været på randen af at miste livet, har jeg reddet dem.

For mig, har det aldrig blot været et arbejde – for mig, har det været en pligt. Fordi jeg vil gøre en forskel for mennesker. Det har jeg gjort i 27 år i politiet, og det agter jeg ligeledes at gøre fra Folketingets talerstol.

Så hvis du også ønsker en politibetjent i Folketinget – en politibetjent der står for tryghed, tillid og retfærdighed..

– Så skal du stemme på mig til det kommende valg om at blive spidskandidat i København.

Mit navn er Hans Blaaberg. Jeg er Nye Borgerliges spidskandidat til Folketinget i København, politibetjent – og én, der gennem 27 år i tjeneste, har oplevet alt det, som borgerne skal skånes for på min vagt!

Tusind tak fordi du læste med! Jeg håber på at kunne se frem til din stemme, der forhåbentligt peger på, at jeg atter må varetage mit hverv som Københavns Storkreds spidskandidat.

– Og lad os så komme i gang med det valg!

Mange hilsner
Hans Blaaberg