Hvornår er nok NOK, før vi ser reel handling og konsekvens?

Bandernes hærgen i Hovedstaden, i de større byer og i hele boligområder i de mindre danske byer er stærkt bekymrende.

De seneste dages bandeskyderier har mindet os om, at der i Danmark eksisterer et voldsomt og kriminelt parallelsamfund.

Her florerer en verden af utryghedsskabende adfærd, luksusbiler, hasarderet kørsel, hashhandel, narkohandel, patruljerende bander, bandebesatte boligområder og bydele, handel med våben, vold, skyderier og drab.

En verden af kriminalitet, som fortsat eskalerer og tager til i omfang.

I mit daglige virke som politibetjent i Københavns Politi oplever jeg aldrig én eneste dagsrapport eller ugerapport, som ikke er stærkt overrepræsenteret med navne, som bestemt ikke er danske.

Hvornår er tiden kommet til at tage venstrefløjens fløjlshandsker af og gribe fat om nældens rod?

Vi kan ikke blive ved med bare at se til, mens disse personer får lov at sætte dagsordenen og bestemme i store områder af Danmark. Områder, hvor myndigheder, plejepersonale, ambulancer og brandfolk ikke kan komme. Områder, som selv politiet har svært ved at komme i, og som de nærmest har givet op overfor.

Livet som bandemedlem accepteres i vores samfund, fordi alt for mange politikere enten har berøringsangst eller har en ufatteligt snæversynet opfattelse af den virkelighed, der foregår på gaden.

Det her er jo ikke et nyopstået problem. Det har eksisteret i mange år, og vi ser en optrapning i et underverdens samfund, som får lov til at stabilisere sig og fortsat vokser.

Dette er blandt andet en konsekvens af nedskæringer og tåbelig måltalspolitik, siden politireformen blev udrullet i 2007.

Men det er også i endnu højere grad en konsekvens af årtiers fejlslagen indvandringspolitik, og en inkonsekvent retspolitik, hvor man ikke har villet dømme kriminelle udlændinge til udvisning, som man selvfølgelig i hvert eneste tilfælde bør gøre.

Selv langt ind i flere blå partier har alvoren endnu ikke indfundet sig, og snik-snak og små, symbolske lovændringer opfattes som tilstrækkelig blå retspolitik.

Der er ingen kortsigtede løsning – men vi skal i gang NU, og der skal sættes en prop i hullet for tilstrømningen af nye bandemedlemmer:

– Kriminelle bandemedlemmer skal straffes langt hurtigere

– Afsoning skal ske straks efter dom.

– Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom.

– Udviste kriminelle skal forblive i et udrejsecenter med kun én dør ud – døren ud af Danmark, indtil de forlader landet.

Med disse tiltag er vi ikke i mål – men det er tiltag, der er helt nødvendige for at påbegynde det hårde og nødvendige opgør med indvandrerbanderne.

Kærlig hilsen

Hans Blaaberg, spidskandidat til Folketinget i Københavns Storkreds

Læs mere om mig her: https://nyeborgerlige.dk/politikere/hans-blaaberg/