Pernille VermundFlere medlemmer gør os stærkere

Skaf et nyt medlem og få bogen ”Værdikrigeren” som gave.

Nye Borgerlige er i fremgang. Flere og flere bakker op om partiet. Der er helt sikkert nogle i din omgangskreds, som gerne vil være med og støtte kampen for at vende udviklingen.

Danmark har brug for Nye borgerlige, og Nye Borgerlige har brug for støtten fra medlemmerne. Medlemmernes kontingent er vores væsentligste indtægt, som vi skal bruge til at føre valgkamp for.

Du kan gøre en indsats for at få Nye Borgerlige i Folketinget ved at få flere til at melde sig ind. Brug formularen nederst på siden.

Målet er 5.000 medlemmer inden valget udskrives. I dag er vi cirka 4.900 medlemmer.

Om bogen

Værdikrigeren et nærgående portræt af politikeren og privatpersonen Pernille Vermund. Det er en beretning om en selvstændig arkitekt og enlig mor fra Nordsjælland, som en dag får nok og beslutter at udfordre de gamle partier. Den er også en beskrivelse af, hvordan man opbygger et nyt parti fra grunden

Pernille Vermund er en værdikriger fra højre, der deler danskerne i dem, der håber, hun kan med det nye parti kan vende udviklingen og genrejse Danmark, og dem, der mener, hun er populist med en menneskefjendsk politik.

Værdikrigeren er skrevet af den erfarne journalist Andreas Karker.

Udkom 9. oktober

Udfyld og send

Nyt medlem

Fornavn

Efternavn

Email

Jeg har fået tilsagn fra ovenstående, som ønsker at melde sig ind i Nye Borgerlige og har på vedkommendes vegne indbetalt de første 12 måneders kontingent.

Dig selv

Fornavn

Efternavn

Email

Medlemsnummer

Har betalt 300 kr. på mobilepay 81857Har indbetalt 300 kr. på bank 3347-3347649287